Ohje - WiseSales: Tuotteen arkistointi - Tuotelistausnäkyvyys | WiseNetwork Oy

Ohje - WiseSales: Tuotelistausnäkyvyys

Ohjeet, miten tuote voidaan esimerkiksi arkistoida eli estää sen käyttö poistamatta tuotetta järjestelmästä.

Tuotekortin asetuksissa voidaan määritellä, missä tuotetta voidaan käyttää. Tuotelistausnäkyvyyden vaihtoehtoja ovat arkisto, myyntilasku, sopimus, tilaus ja kassa.

Jos valitaan arkisto, tuote poistuu tuotelistauksesta arkistoon, eikä sitä pysty käyttämään.

Jos valitaan esimerkiksi myyntilasku, voidaan tuotetta käyttää myyntilaskuilla, mutta ei muualla järjestelmässä.

Jos kyseisessä kohdassa ei ole mitään, voidaan tuotetta käyttää normaalisti kaikkialla järjestelmässä.

Kun olet valinnut halutun asetuksen tuotelistausnäkyvyyteen, muista tallentaa tuotekortti.

Tuotelistausnäkyvyys määrittelee, missä kyseistä tuotetta voi käyttää. Jos tuote on arkistoitu, sitä ei voi käyttää missään.

Arkistoidut tuotteet

Jos tuotteita on arkistoitu, löydät ne kaikki menemällä tuotelistaukseen ja klikkaamalla "Näytä arkistoidut tuotteet".

Löydät arkistoidut tuotteet klikkaamalla "Näytä arkistoidut tuoteet" -nappulaa.