Ohje - WiseCMS: Artikkelin palauttaminen | WiseNetwork Oy

Ohje - WiseCMS: Artikkelin palauttaminen

WiseCMS:n artikkelihallinnasta näkee nyt yksittäisen artikkelin versiohistorian ja pystyy palauttamaan sieltä artikkelin sisällön. Toiminto auttaa esimerkiksi niissä tilanteissa, jos artikkelin sisältöä on poistettu vahingossa.

1. Siirrytään muokkaamaan haluttua artikkelia "muokkaa"-painikkeesta.

2. Artikkelin versiohistorian saa avattua sisältöeditorin "Asetukset"-kohdan alta löytyvästä "Palauta artikkeliversio" -painikkeesta.

3. Järjestelmä näyttää kaikki artikkelin tallennuspisteet. Valitaan se päivämäärä ja kellonaika, jolloin luotuna ollut artikkeliversio halutaan palauttaa.

Palautuspisteistä voidaan palauttaa artikkelin sisältö, mutta ei asetuksia.